[ad_1]

کد خبر: ۲۴۹۷۵۹

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ – ۲۳:۱۴

به نقل از بهداشت نیوز حتما برای شما هم پیش آمده است که از گوشت و مزغ غذایتان مقداری باقی مانده و باید آن را برای وعده ای دیگر، داخل یخچال نگهداری کنید اما روز سپس طعم و بوی آن شما را از مصرفش منصرف کرده باشد؛ به گمان زیاد به این علت که راه صحیح نگهداری باقیمانده غذا در یخچال را نمیدانستید. اگر می‌خواهید چگونگی نگهداری باقیمانده گوشت و مرغ را یاد بگیرید، با ما در این قسمت همراه شوید تا راه حلهای منفعت گیری از باقیمانده گوشت و مرغ را بدانید.

نگهداری باقیمانده تن ماهی

بعد از باز کردن قوطی ماهی تن، هیچ زمان آن را در دمای اتاق، رها نکنید و قبل از نگهداری در یخچال، قوطی باز شده را وکیوم کنید تا ماهی تن برای چند روز سالم باقی بماند. ماهی تن کنسروی، به اختصاصی در صورت نگهداری صحیح، می‌تواند بهترین کیفیت خود را حتی تا ۳ تا ۵ سال در دمای اتاق نگه داری کند.

با باز شدن قوطی، ماهی تن تنها می‌تواند نزدیک به ۳ تا ۴ روز در یخچال و ۳ ماه در فریزر نگهداری بشود؛ به این علت، فقط وقتی که آماده منفعت گیری از ماهی تن هستید، قوطی را باز کنید و تلاش کنید تا حد امکان، چیزی از آن باقی نماند.

نگهداری باقی مانده مرغ پخته

برای نگهداری باقیمانده گوشت مرغ، ابتدا گوشت را از استخوان های آن جدا کرده و سپس با یک سلفون بپوشانید، سپس فویل را دور گوشت بپیچید. این روش به شما امکان می‌دهد گوشت و استخوان ها را به زمان سه ماه در فریزر نگه دارید؛ اما به یاد داشته باشید که آن ها را با گوشت های نپخته در یک طبقه داخل فریزر قرار ندهید.

نگهداری گوشت ماهی پخته در یخچال و فریزر

ماهی درون بشقابی قرار داده و با سلفون آن را کاملاً بپوشانید، یا در ظرفی گود قرار داده و درِ آن را ببندید و در طبقه ای از فریزر که از غذاهای نپخته مجزا باشد، قرار دهید. دقت کنید که ماهی قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، کاملاً خنک باشد. می‌توانید با این روش ماهی را به زمان یک تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگه داری کنید.

نگهداری باقی مانده گوشت گوسفند

باقیمانده گوشت را از استخوان جدا کنید و فویل را دور گوشت بپیچید. سپس گوشت را بعد از آنکه کاملاً خنک شد در فریزر قرار دهید. می‌توانید این نوع گوشت ها را به زمان یک تا سه روز در یخچال و به زمان سه ماه در فریزر نگه داری کنید. از باقی مانده گوشت پخته میتوانید برای پخت غذاهایی همانند هوموس با گوشت، پای گوشت و سیب زمینی منفعت گیری کنید..

نگهداری باقی مانده گوشت گوساله

گوشت باقیمانده کوساله را از استخوان جدا کرده و به قطعات کوچک برش داده و در یک ظرف پلاستیکی در دار، قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت به طور کامل خنک بشود. می‌توانید این گوشت را به زمان دو تا سه روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید. می‌توانید از این گوشت در تهیه غذاهایی همانند پای گوشت یا خوراک قارچ و گوشت منفعت گیری کنید.

منبع: ایسنا

[ad_2]

منبع