[ad_1]

کد خبر: ۲۵۲۲۵۰

تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ – ۱۹:۲۴

به نقل از بهداشت نیوز، به‌طور کلی، مصرف میوه‌های جویدنی در بین‌قولها، مطلب سیری را سریعتر به مغز مخابره می‌کند و علتمی‌بشود که ولع فرد برای ریزه‌خواری در طول روز افت اشکار کند. از بین دیگر، میوه‌هایی که مصرف آنها در طول رژیم لاغری پیشنهاد می‌بشود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

 

کیوی 

یک عدد کیوی متوسط تا بزرگ نزدیک به ۵۰ تا ۶۰ کیلوکالری و کمتر از ۷ گرم قند دارد. مصرف کیوی به تنظیم بهتر خواب در افرادی که رژیم لاغری دارند، پشتیبانی می‌کند و به‌خوبی علتکاهش سختی و کلسترول خون آنها می‌بشود. کیوی مقادیر بسیاری از فیبر، ترکیبات ضدالتهابی و ویتامین C را هم در خود جای داده است و به همین علت هم بهتر است که در دوره رژیم لاغری حداقل روزی یک عدد کیوی بخورید.

 

پرتقال

پرتقال از دیگر میوه‌های پیشنهادی به افرادی است که رژیم لاغری دارند. مصرف پرتقال به‌علت داشتن ویتامین C زیاد به بهبود کارکرد سیستم ایمنی، تشکیل کلاژن، نگه داری سلامت پوست و استخوان‌ها پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، ویتامین C علتافزایش چربی‌سوزی در بدن هم می‌بشود. از این‌رو، پیشنهاد می‌بشود که افرادی که رژیم لاغری دارند، به‌منظور نگه داری سلامت پوست و بهبود کارکرد سیستم ایمنی بدنشان حتما روزانه یک عدد مرکبات همانند پرتقال، نارنگی یا گریپ فروت مصرف کنند.

 

گلابی

یک عدد گلابی فقط ۱۰۶ کیلوکالری انرژی دارد اما می‌تواند نزدیک به ۶ گرم فیبر محلول به بدن رساند. از این‌رو، مصرف روزانه گلابی، علاوه بر تشکیل حس سیری طویل‌زمان، نقش مثبتی در پیشگیری از ابتلا به یبوست در طول دوران رژیم لاغری خواهد داشت. از طرف دیگر، مطالعات نشان داده‌اند که آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی حاضر در گلابی به نگه داری سلامت سیستم قلبی‌ـ‌عروقی و بهبود کارکرد سیستم ایمنی پشتیبانی می‌کند و نقش مثبتی در نگه داری اعتدال در سطح قند و چربی خون دارد. 

 

انار 

هر یک لیوان دانه انار نزدیک به ۱۴۵ کیلوکالری انرژی دارد اما نزدیک به ۷ گرم فیبر غذایی داخل بدن می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های زیاد باکیفیت حاضر در انار، سطح التهاب بدن در طول رژیم لاغری را افت خواهند داد و به کنترل قند، سختی و چربی خون هم پشتیبانی می‌کنند. مطالعات نشان داده‌اند که پلی‌فنول‌های حاضر در انار اساسا خاصیت ضدچاقی دارند و به گمان زیاد این خاصیت اختصاصی به اثرگذاری مثبت پلی‌فنول‌های انار بر ساختار باکتری‌های روده برمی‌گردد. 

[ad_2]

منبع