[ad_1]

کد خبر: ۲۵۴۴۷۱

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ – ۱۲:۱۰

به نقل از بهداشت نیوز، تحقیقات تازه مشخص می کند که اضافه کردن مقداری آب به دانه‌های قهوه قبل از آسیاب کردن می‌تواند راز یک فنجان قهوه با طعم بهتر باشد.

این ترفند علتکاهش مقدار الکتریسیته ساکن تشکیل شده از آسیاب کردن دانه‌های قهوه می‌بشود، با این حال این روش تبدیل چسبیدگی قهوه و مسدود شدن آسیاب و در نتیجه مشکلات بسیاری می‌بشود.

علاقه‌مندان به قهوه زمان‌ها است که دانه‌های خود را قبل از آسیاب کردن، مرطوب می‌کنند. اکنون دانشمندان ثابت کرده‌اند که چطور باریستا‌های جوان الکتریسیته ساکن را افت خواهند داد تا به طور مداوم یک فنجان اسپرسو نیرومندتر و بهتری تشکیل کنند.

رطوبت، چه رطوبت باقی‌مانده در داخل قهوه برشته‌شده یا رطوبت خارجی اضافه شده در زمان آسیاب کردن، همان مقدار باری است که در زمان آسیاب کردن تشکیل می‌بشود.

دانشمندان با همکاری یک آتشفشان‌شناس، بازدید کردند که کدام نوع قهوه تمایل دارد بعد از آسیاب به هم بچسبد و چرا، و این نوشته چطور بر دم کردن تأثیر می‌گذارد.

آن‌ها دسته‌ای از دانه‌های قهوه بو داده شده تجاری و آزمایشگاهی را با هم قیاس کردند که از نظر منشأ، زمان برشته شدن و مقدار رطوبت متفاوت می بود. آن‌ها الکتریسیته ساکن در هر دسته را بعد از آسیاب کردن و این چنین اندازه ذرات قهوه تازه آسیاب شده و طعم دم نهایی را اندازه گرفتند.

آسیاب کردن دانه‌های قهوه به طور ذرات ریز اصطکاک بسیاری تشکیل می‌کند، چون ذرات روی یکدیگر ساییده خواهد شد و می‌شکنند که در نتیجه الکتریسیته ساکن تشکیل می‌کند، ذرات باردار تقریباً همانند ذرات غبار حاضر در توده‌های آتشفشانی که به هم ساییده خواهد شد و برای تشکیل رعد و برق تخلیه خواهد شد، عمل می‌کنند.

با دو بار آسیاب کردن دانه‌های قهوه، محققان نشان دادند که زیاد تر الکتریسیته ساکن در قهوه آسیاب شده از شکستگی دانه‌ها و کمتر از اصطکاک بین آن‌ها ناشی می‌بشود.

دانشمندان با قیاس دانه‌های آسیاب شده با آب و بدون آب، نشان دادند که افزودن آب قبل از آسیاب کردن تبدیل طویل‌تر شدن زمان استخراج اسپرسو و دم کردن نیرومندتر می‌بشود. آب از طریق تفاله‌های قهوه مرطوب شده نفوذ کرده و طعم بیشتری را از دانه‌های کمتر کلوخه شده می‌گیرد.

آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که برای بهبود قوام و طعم قهوه، نزدیک به ۲۰ میکرولیتر آب در هر گرم قهوه یا نزدیک به نیم میلی‌لیتر برای یک شات اسپرسوی معمولی اضافه کنید.

در حالی که آزمایش‌های بیشتری برای آزمایش انواع گوناگون آسیاب‌ها و راه حلهای دم‌آوری مورد نیاز است، محققان نتیجه گرفتند که چند قطره آب ساده مشکلات جمع شدن، کانال‌کشی و استخراج ضعیف را حل کرده و در عین حال به دستیابی به خوشمزه‌ترین اسپرسو پشتیبانی می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

[ad_2]

منبع