
[ad_1]
کد خبر: ۲۵۷۷۴۹
تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ – ۲۱:۴۵
به نقل از بهداشت نیوز مرکز ارتقاء سلامت کارکنان و اعضای هیات علمی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان وبینار آموزشی تغذیه و روزه داری با تدریس دکتر فاطمه کاسب متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد برگزار نمود.
دکتر فاطمه کاسب با اصرار بر اهمیت وعده سحری در این خصوص او گفت: وعده سحری باید یک وعده کامل باشد و انرژی روز را تامین کند ترجیحا از سبزیجات پخته و غذاهای پروتئینی منفعت گیری بشود و از خوردن سبزیجات خام، غذاهای چرب و شور، این چنین شیرینی و کافئین که جهت تشنگی در طول روز می گردد پرهیز بشود.
او گفت: برای وعده افطار، غذاهای سبک و آبکی همانند سوپ گزینه مناسبی است و با دقت به این که معده زمان طویل خالی بوده است افطاری باید به آهستگی خورده بشود تا مطلب حس سیری به مغز رسانده بشود.
این متخصص تغذیه پیشنهاد کرد: بهتر است برای تامین آب بدن در فاصله افطار تا سحر بین ۸ تا ۱۲ لیوان آب و این چنین سبزیجات و میوه های فصل مصرف گردد، این چنین انجام ورزش هایی چون پیاده روی و شنا نیز در این ایام پیشنهاد می بشود.
تصریح کرد: همانگونه که روزه داری زمان مناسبی برای افت وزن می باشد می تواند با پرخوری و بدخوراکی افزایش وزن را به همراه داشته باشد لذا می بایست نسبت به آگاهانه خوردن در وعده های غذایی عمل موثر نمود.
وی این چنین ضمن گفتن مزایا و زیان های روزه داری در خصوص افراد مبتلا به بیماری های قلبی، دیابت، صرع و … که مجاز به روزه داری نیستند توضیحاتی را اراعه نمود.
منبع: ایسنا
[ad_2]
منبع