
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۵۸۱۰۶
تاریخ انتشار کردن: شنبه ۰۴ فروردین ۱۴۰۳ – ۲۲:۲۰
به نقل از بهداشت نیوز، سبک زندگی غلط، تغذیه نادرست، عدم تحرک و استرس روزانه، از طول عمر ما کم میکند و عرصه را برای بیماریهای حاد و غیر معمول فراهم میکند. یکی از راههای پیشگیری از بیماریهای تهدید کننده سلامت عمومی بدن، تغذیه درست است.
سپری کردن زیاد تر اوقات در جلوی صفحه تلویزیون یا نمایشگر کامپیوتر و صفحه موبایل بدون هیچگونه تحرک جسمانی، حذف قولهای غذایی به علت سختی کاری و یقیناً متوسل شدن به غذاهای ناسالم بعد از ساعتها گرسنگی و لذت بردن از پرخوری به طوری که گویی آخرین روزی است که غذا میخوریم از عوامل افزایش خطر برای سلامتی و تشکیل بیماریهای غیر معمول است. احتمالا پدربزرگها و مادربزرگهای ما در طول زندگیشان چیزی درمورد بیماریهای غیر معمول دوران معاصر نشنیده باشند. با این حال احتمالا دانستن این مسئله برایتان دلنشین باشد که تنها با تشکیل چند تحول در سبک زندگی میتوانید چندین دهه به زندگی خود بیافزایید. غذاهای زیر را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و خودتان ناظر تحول باشید.
انجیر
این میوه که هم به طور تازه و هم به طور خشک مصرف میبشود، دارای ویتامینها و مواد معدنی بسیاری است، از پتاسیم، ویتامین C، A و K گرفته تا روی، آهن و منگنز. محتوای پتاسیم حاضر در انجیر مزایا بسیاری دارد: به نگه داری سختی خون پشتیبانی کرده و هضم مناسب غذا را ضمانت میکند. این چنین حاوی فیبرهای غذایی است که معده را برای ساعات طویلتری سیر نگه میدارد و از هوسهای غذایی ناسالم جلوگیری میکند. وجود اسیدهای چرب همانند امگا۶ ، امگا ۳ و فنل در این میوه خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر قلب را افت میدهد و در عین حال حرکت سالم روده را ضمانت میکند.
کلم پیچ
کلم پیچ میتواند جانشین مناسب غذایی برای علاقه مندان به سیب زمینی سرخ کرده باشد. کلم پیچ یکی از اعضای خانواده کلم است که منفعت گیری از آن در ایران نیز متداول و مرسوم است، حتی در شیراز ما غذایی داریم که به طور سنتی با این نوع کلم درست میبشود و کلم پلو نام دارد. کلم پیچ سرشار از مواد مغذی همانند ویتامینها، کلسیم، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. منفعت گیری از کلم پیچ یک راه درمانی مکمل و عالی برای بیماریهای گوناگون قلبی و حتی بیماریهای کشنده همانند سرطان است و میتوان آن را به راه حلهای مختلفی مصرف کرد چه به شکل سالاد، چه سوپ یا حتی خام. این سبزی این چنین یکی از بهترین منبع های ویتامین K است و به پیشگیری از پوکی استخوان، که طبق معمول در زنان دیده می بشود، پشتیبانی میکند.
سیب
به طور معمول در سبدهای میوهای که روی میزهای غذاخوری اکثر خانوادهها نگهداری خواهد شد، سیب یک پیش غذای عالی در نظر گرفته میبشود که میتواند به شدت میل درونی شما به غذا را افت دهد. این میوه سرشار از فیبر و آب است و به طور قابل توجهی به افت سطح کلسترول پشتیبانی می کند و میتواند خطر بیماریهای قلبی را افت دهد. فیبر محلول یا پکتین و اسید مالیک حاضر در سیب هضم راحتتری را ضمانت میکند و از یبوست پیشگیری میکند. این چنین وجود پلی فنولها در سیب علتدرمان دیابت میبشود و از صدمه بافتی به سلولهای بتا در پانکراس جلوگیری میکند. سلولهای بتا در بدن انسان زیاد تر به علت دیابت صدمه میبینند و هیچ درمانی بهتر از مصرف منظم سیب برای از بین بردن این نگرانی وجود ندارد.
سیر
ثابت شده که سیر دارای ترکیباتی است که خواص دارویی دارند. ترکیبات فعال حاضر در سیر میتوانند فشارخون و سطح کلسترول و حتی علائم بدن درد و سرماخوردگی را افت دهند. بهترین راه برای مصرف سیر، خوردن دو حبه خام در روز با معده خالی است.
چای سبز
چای سبز یکی از سالمترین نوشیدنیهای سرشار از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی است که در صورت مصرف منظم مزایا بسیاری به بدن میرساند. این نوشیدنی که به گفتن مکمل چربی سوز نیز شناخته می بشود، به افت چربی بدن و تسریع متابولیسم (سوخت و ساز) پشتیبانی می کند. خوردن یک یا دو فنجان از این نوشیدنی شگفت انگیز با داشتن تاثییر محافظتی در برابر رشد سلولهای سرطانی به مبارزه با سرطان پشتیبانی میکند. وجود آنتی اکسیدانهای قوی این کار را ممکن کرده و خطر ابتلا به سرطان را افت میدهد. ترکیب سودمند فرد دیگر به نام کاتچین در چای سبز وجود دارد که آن را به ماده غذایی موثری در درمان بیماریهای مرتبط با مغز تبدیل میکند. این نوشیدنی تاثییر مثبت بر نورونها تشکیل میکند، کارکرد مغز را بهبود میبخشد و از آن در برابر آلزایمر محافظت میکند.
منبع: همشهری آنلاین
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع