
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۵۸۷۷۹
تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ – ۲۲:۵۱
به نقل از بهداشت نیوز پنیر یکی از اعضای خانواده لبنیات است که در سراسر جهان طرفداران تعداد بسیاری دارد و بخصوص در ایران پای ثابت سفرههای صبحانه است؛ اما نگهداری از پنیر اصولی دارد که باید آن را مراعات کرد.
پنیر یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد غذایی خانوار است اما چطور از آن نگهداری کنیم که فاسد نشود، کپک نزند و بافت و طعم آن تحول نکند؟ در این نوشته به سوالات رایج جواب داده می بشود.
آیا می توان پنیر را فریز کرد؟
برخی از پنیرهای نرمتر همانند موزارلا و چدار تازه را میتوان منجمد کرد، بخصوص هنگامی که به طور خرد شده باشند. دیگر پنیرها، همانند چدار قدیمی، در تاثییر انجماد ترد می شوند. بسته به این که چطور بافت آن تحول می کند، امکان پذیر بخواهید از پنیر ذوب شده در سالاد یا در تهیه غذاها منفعت گیری کنید.
می توانید پنیر خرد شده را قبل از تاریخ انقضا منجمد کنید، اما بهتر است اجازه دهید حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال بماند. این کار اجازه میدهد تا رطوبت (که در زمان یخ زدن تبدیل به یخ می بشود) به پنیر بازگردد.
در حالی که انجماد فرآیند فساد را به تعویق می اندازد، پیشنهاد میبشود که پنیر ذوب شده در اسرع زمان منفعت گیری بشود. اگر یک تکه پنیر دارید، آن را به قطعات ۲۰۰ گرمی یا کوچکتر برش دهید. می توانید آن را در پلاستیک یا کیسه های فریزر بپیچید که از جذب طعم های دیگر به پنیر جلوگیری بشود.
آیا پنیر در دمای اتاق فاسد می بشود؟
زمان وقتی که یک پنیر خاص در دمای محیط برای مصرف ایمن باقی می ماند به رطوبت آن و تازه یا قدیمی بودن آن و دیگر عوامل بستگی دارد. بهتر است اجازه دهید پنیر شما قبل از سرو به دمای اتاق برسد تا بهترین طعم را داشته باشد، این کار طبق معمولً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشد.
پنیرسازی هزاران سال است که وجود داشته و راهی برای نگه داری شیر قبل از در دسترسی به یخچال بوده است. برای فهمیدن کامل اصول ایمنی پنیر، مهم است که بدانید پنیر چطور درست میبشود. در واقع، تحقیقات نشان داده است که زیاد تر پنیرهای سفت رشد باکتری ها را کند می کنند، به این علت گمان بیماری های ناشی از غذا از طریق پنیر زیاد کم است.
پنیرهایی که فسادپذیری کمتری دارند
پنیرهای پاستوریزه فراوری شده همانند پنیر آمریکایی نیز به علت ترکیب مواد راه اندازی دهنده و عملیات حرارتی در این دسته قرار می گیرند.
پنیرهایی که فسادپذیری بیشتری دارند
پنیرهایی که حاوی رطوبت بیشتری می باشند فاسد شدنی تر هم می باشند. اینها شامل پنیرهای نرم همانند پنیر خامهای و موزارلای تازه است. پنیر را همانند همه غذاهای فاسد شدنی می توان تا دو ساعت در دمای اتاق قرار داد. با این حال، با باقی مانده پنیر بسته به نوع آن، باید متفاوت حرکت بشود.
برای مثال «اگر سینی پنیر به زمان دو ساعت بیرون است، پنیرهای نرم و تازه باید دور ریخته شوند، اما پنیرهای سفت (همانند چدار، گودا، پارمزان) را میتوانید در یخچال بگذارید تا مجدد منفعت گیری بشود. اگر پنیر به طور خشک شده است، می توان آن را در فویل پیچیده و در فریزر قرار داد تا بعداً منفعت گیری بشود.
منبع: همشهری
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع