
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۶۰۶۳۳
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ – ۰۹:۴۹
به نقل از بهداشت نیوز، اما پروبیوتیکها به باکتریهای سودمند روده حرف های می بشود که ماموریت هضم ترکیبات پری بیوتیک را بر مسئولیت دارد. پروبیوتیکها با وجود در دستگاه گوارش جهت تحکیم و رشد باکتری های سودمند مقیم در رودهها میبشود. این میکروبها جذب مواد معدنی به اختصاصی کلسیم و منیزیم را از دستگاه گوارش افزایش میدهد و خطر چاقی و دیابت نوع ۲ را کم میکند.
از نظر دیگر پروبیوتیکها از علائم عدم تحمل لاکتوز شیر در افرادی که دچار این عارضه می باشند، میکاهند و با تحکیم سیستم ایمنی، مقاومت بدن را در برابر بیماریها زیاد تر میکنند. در نتیجه مصرف این محصولات در افرادی که مستعد نفخ و دیگر مشکلات گوارشی می باشند می تواند پشتیبانی کننده باشد. این چنین یکی از با اهمیت ترین آثار منفعت گیری از محصولات پروبیوتیک پشتیبانی به افت کلسترول خون است.
به این علت مصرف روزانه محصولات پروبیوتیک، به اختصاصی فرآوردههای لبنی همچون شیر، ماست، کفیر یا پنیر پروبیوتیک پیشنهاد می بشود. دانستن این مسئله نیز حائز اهمیت است که باکتریهای پروبیوتیک زیاد تر از یک هفته تا حداکثر ۱۰ روز زنده نمی همانند. مصرف این نوع محصولات برای کودکان زیر یک سال باید تحت نظر پزشک باشد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع