
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۶۲۰۲۹
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ – ۱۳:۴۳
به نقل از بهداشت نیوز، نودل یکی از غذاهای محبوب در دنیاست و محبوبیت آن هر روز رو به افزایش است، به طوری که مطابق گزارش انجمن جهانی نودل سریع، در سال ۲۰۲۲ میلادی بیشتر از ۱۲۱ میلیارد وعده نودل خورده شده که نزدیک به ۱۷ درصد زیاد تر از سال ۲۰۱۸ میلادی بوده است. این مقدار برابر با غذای مصرفی ۲ سال مردم ایران است!
نودل علاوه بر این که به تنهایی یک وعده غذایی کامل محسوب میبشود، قابلیت ترکیب شدن آن با انواع مواد غذایی همانند سبزیجات، گوشت، مرغ، تخم مرغ و… علتشده همانند برنج و ماکارونی به گفتن یک پایه انواع غذاها به یک عضو جدا نشدنی در سبد مصرف مردم کشورهای گوناگون تبدیل بشود.
این نوشته به علت ویژگیهایی همانند سریع، مغذی، سالم و خوشمزه بودن نودل است و علتشده در دل مردم ایران هم جا باز کند. همانند هر غذای تازه فرد دیگر که داخل فرهنگ کشورمان میبشود هراس از سالم بودن یا نبودن آن هم به دغدغهای برای مردم تبدیل شده است که در این گزارش تصمیم داریم به مزایا و زیان های آن بپردازیم.
بدون ماده نگهدارنده عامه مردم فکر میکنند ماده غذایی که در یخچال نگهداری نمیبشود، ماندگاری بالایی دارد و یک فست فود با زمان آماده سازی کم است، باید مواد نگه دارنده داشته باشد اما نودل اینطور نیست. دلنشین است بدانید نودل به علت دمای پخت بالا و بسته بندی ۳ لایه آلومینیومی خاصی که دارد میتواند برای زمان طویل و بدون هیج ماده نگه دارندهای سالم بماند.
این محصول که تنها از ترکیب آرد سبوس دار گندم و آب ساخته شده بسته بندی خاصی دارد که به علت خارج کردن همه اکسیژن حاضر در بسته و ساختار ۳ لایه آلمینیومی آن، محصول تولیدی را از مواد نگه دارنده بینیاز میکند بعد دلواپس هر گونه آلودگی، مواد افزودنی و نگه دارنده نباشید.
این فراورده حاصل از محصولات کشاورزی بدون هیچ افزودنی مصنوعی تشکیل میبشود. نودل های تشکیل شده در ایران همه انها شامل دو قسمت کیک نودل و چاشنی می باشند. کیک نودل یا همان رشتههای نودل، خمیری از جنس آرد سبوسدار گندم است درست همانند نان، که طی فرایند پخت رطوبت خود را در دمای بالا از دست داده و در بسته بندیهای مخصوص قرار می گیرد، راهی برای ورود رطوبت و تشکیل الودگی ندارد.
بسته کوچک چاشنی که در کنار این رشته به طور مجزا وجود دارد ترکیبی از سبزیجات خشک، ادویهجات، عصاره های مرغ یا گوشت و مقداری نمک است که بسته به طعم تحول میکند؛ این چنین در بستههای چاشنی نوع خاصی از مخمر به کار برده میبشود که این نوع از مخمر مزایا بسیاری برای بهبود کارکرد سیستم گوارش بدن، تامین پروتئین غذا و تامین ویتامین (ب) به همراه دارد.
موتور افزایش متابولیسم
اگر شما از جمله افرادی هستید که تصمیم دارند با خوردن غذا متابولیسم بدن خود را بالا ببرند، نودل میتواند یکی از انتخابهای شما باشد. یک غذای سریع و سریع که علتافزایش توانایی بدن در تبدیل غذا به انرژی شده و در نتیجه میتواند به افزایش متابولیسم بدن پشتیبانی کند؛ همین نوشته نودل را به یک انتخاب دلنشین برای ورزشکاران تبدیل میکند.
کربوهیدرات حاضر در رشتههای نودل تنها از نوع کربوهیدرات پیچیده است که قیمت زیاد بالایی برای سلامت بدن دارد. برخلاف کربوهیدراتهای ساده، کربوهیدراتهای پیجیده فرایند جذب طویل تری دارند و میتوانند برای زمان طویلتری انرژی مورد نیاز بدن را تامین کنند.
یک بسته انرژی برای روزیکی از ویژگیهای این غذا که علتمحبوبیت آن در آسیای شرقی شده داشتن کربوهیدرات است. این کربوهیدرات اگر در ساعات ابتدایی روز دریافت بشود انرژی ملزوم برای روز شما را تامین خواهد کرد. همین نوشته سالها است که نودل را به غذایی برای همه قولها، حتی صبحانه، تبدیل کرده است.
دوستی با سیستم گوارشی
نودل مقدار قابل توجهی از فیبر را در خود جا داده و همین نوشته به بهبود کارکرد سیستم گوارشی پشتیبانی میکند. نتیجه وجود این فیبر بالا پشتیبانی به کنترل مشکلاتی همانند یبوست و از بین بردن بیماریهای گوارشی دیگر همانند سنگینی معده است و حتی از ابراز برخی مشکلات معده همانند سوزش معده و ضعفهای شکمی پیشگیری کند.
بالاخره نودل بخوریم یا نه؟
در کل نودل تفاوت چندانی با دیگر محصولات آرد گندم همانند نان یا ماکارونی ندارد و میتوانید آن را فراوردهای متفاوت و تازه از آرد گندم در نظر بگیرید. همانطور که میدانید باید سالم ترین خوراکی ها از جمله سبزیجات، گوشت و برنج را نیز به اعتدال مصرف کرد و زیاده روی در هر کدام از آنها میتواند تبدیل تشکیل صدمه به سلامتی بدن بشود. بعد با خیال آسوده میتوانید نودل را به سبد غذایی خود اضافه کنید و از این غذای تازه خوشمزه لذت ببرید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]