[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۶۴۰۱۳

تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ – ۱۴:۱۵

به نقل از بهداشت نیوز مشکل این است که شما زیاد تر همیشه مواظب گوارش خود نیستید و علاقه دارید تا غذاهایی را مصرف کنید که سیستم گوارش شما را کند کرده و سموم را جمع می‌کند.تجمع سموم علتایجاد عکس العمل‌های التهابی در بدن شما همانند نفخ، یبوست و دیگر مشکلات گوارشی می‌بشود که کیفیت زندگی شما را افت می‌دهد.

خوشبختانه برای از بین بردن این مشکل،می‌توانید شش داروی گیاهی را در خانه درست کرده و از آن‌ها به گفتن یک درمان مکمل منفعت گیری کنید تا به تسکین درد ناشی از موارد سوء هاضمه خفیف پشتیبانی کنند.با این حال اگر مشکل بدتر شد،باید به پزشک مراجعه کنید.

۱.بادرنجبویه

بادرنجبویه گیاهی است که به لطف ترکیبات آلی آن،خواص ضدالتهابی،گوارشی و ضد نفخ دارد.این گیاه به بهبود هضم شما پشتیبانی می کند،به‌اختصاصی وقتی که بیشتر از حد غذا خورده‌اید یا غذاهایی مصرف کرده‌اید که علتدرد معده شده است.

ترکیبات

یک قاشق چایخوری بادرنجبویه (۵ گرم).

یک فنجان آب (۱۰۰ میلی لیتر).

روش تهیه

یک فنجان آب را بجوشانید،بادرنجبویه را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آن را صاف کنید.سپس از هر وعده غذایی یک فنجان از این چای را بنوشید.

۲.نعنا

برگ‌های نعنا حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی می باشند که به تحکیم فرآیند گوارش پشتیبانی می‌کنند.منفعت گیری از نعنا در چای یک درمان سنتی و طبیعی برای نفخ معده،یبوست و سوزش سر دل است.

ترکیبات

یک قاشق غذاخوری برگ نعنا (۱۰ گرم).

یک فنجان آب (۱۰۰ میلی لیتر).

روش تهیه

یک فنجان آب را گرم کنید.هنگامی اغاز به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و برگ نعنا را اضافه کنید.روی چای را بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.وقتی که با مشکلات گوارشی روبه رو هستید،چای را بنوشید.به گفتن یک عمل پیشگیرانه،می‌توانید آن را قبل از قولهای غذایی مهم بنوشید.

۳.زنجبیل

زنجبیل زمان‌ها است که در طب طبیعی به گفتن مکملی برای مبارزه با عفونت‌های دستگاه گوارش و یبوست منفعت گیری می‌بشود.ماده موثره آن جینجرول است که این به افت التهاب شکم و مبارزه با نفخ پشتیبانی می‌کند.

ترکیبات

یک فنجان آب (۱۰۰ میلی لیتر).

نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه (۵ گرم).

۲.۵ قاشق غذاخوری عسل (۲۵ گرم).

روش تهیه

یک فنجان آب را بجوشانید و زنجبیل تازه را اضافه کنید.روی چای را بپوشانید و بگذارید ۸ تا ۱۰ دقیقه بماند.آن را صاف کرده و با عسل شیرین کنید.سپس از هر وعده غذایی یک فنجان از این چای را بنوشید.

۴.گل ختمی

چای طبیعی گل ختمی یک داروی قدیمی گوارشی است که التهاب، سوزش سر دل و ناراحتی معده را افت می‌دهد.

ترکیبات

یک فنجان آب (۱۰۰ میلی لیتر).

نصف قاشق غذاخوری گل ختمی (۵ گرم).

نصف قاشق غذاخوری گل بابونه (۵ گرم).

روش تهیه

گیاهان را به آب جوش اضافه کنید و به زمان ۵ دقیقه بجوشانید.روی چای را بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر بماند.وقتی که مشکلات گوارشی دارید،روزانه ۲ یا ۳ فنجان از این چای را بنوشید.

۵.گزنه لیمو

گزنه لیمو یک گیاه شفابخش با خواص ضد التهابی و ضد اسپاسم است که به علت محتوای لینالول برای تسکین درد شکم، نفخ و تحکیم هضم پیشنهاد می‌بشود.

ترکیبات

یک قاشق چای خوری دمنوش لیمو (۵ گرم).

یک فنجان آب (۱۰۰ میلی لیتر).

روش تهیه

دمنوش لیمو را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.سپس چای را صاف کرده و روزانه ۲ یا ۳ فنجان بنوشید.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]