[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۶۴۳۸۱

تاریخ انتشار کردن: شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ – ۱۰:۳۸

به نقل از بهداشت نیوز. چنانچه در طی این زمان، دام توسط انسان بدون مراعات نکات بهداشتی و بدون منفعت گیری از وسائل حفاظت فردی ذبح بشود و در معرض خون و ترشحات دام آلوده قرار گیرد، گمان انتقال بیماری به انسان وجود دارد.

وسایل مورد منفعت گیری در پاک کردن گوشت را ضدعفونی کنید

از راه های پیشگیری از این بیماری می‌توان به منفعت گیری از لوازم حفاظت فردی زمان تماس با دام، فراورده های دامی و کار در اماکن دامی (دستکش لاستیکی مناسب، ماسک، روپوش، شیلد یا عینک محافظ، چکمه، پیشبند پلاستیکی)، شستشوی دست ها با آب و صابون بعد از تماس با دام ، فراورده های دامی ، شستشو و ضد عفونی کردن وسایل مورد منفعت گیری در پاک کردن گوشت نام برد.

کنه روی پوست را دستکاری نکنید/ سر کنه را با پنس جدا کنید

از دیگر موارد جدا کردن سر کنه از پوست با منفعت گیری از پنس و سپس شستشو و ضد عفونی کردن محل گزش ، خودداری از دستکاری و کندن کنه با دست یا له کردن کنه بر روی پوست، منفعت گیری از دستکش مناسب زمان قطعه قطعه کردن گوشت بویژه در صورت خراشیدگی یا صدمه دیدگی پوست دست، پوشیدن لباس های روشن و پوشاننده (آستین دار، جوراب بلند و … ) زمان وجود در سبزه زارها و جنگل ها، منفعت گیری از دور کننده حشران (Repellant) بر روی پوست و یا اسپری پرمترین بر روی لباس و کفش می باشد.

نحوه نگهداری گوشت در یخچال و سم‌پاشی دام‌ها

نگهداری گوشت در یخچال، ۴ درجه به زمان ۲۴ ساعت و امعا و احشا به زمان ۴۸ ساعت قبل از مصرف و بسته بندی، سم پاشی موثر دام ها (۲ هفته قبل از کشتار)، بهسازی اماکن دامی، خودداری از ذبح دام در معابر و خارج کشتارگاه، ضد عفونی محل و وسایل ذبح به زمان ۱۵دقیقه با محلول سفید کننده خانگی با رقت یک به ده

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]