[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۶۴۸۷۷

تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ – ۰۷:۵۳

به نقل از بهداشت نیوز، علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه در او مباحثه با خبرنگاران اظهار کرد: به جهت گرمای هوا و زیاد تر شدن فعالیت حشرات، گمان انتقال بیماری نیز اکنون زیاد تر است.

وی با اصرار بر این که بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاه‌ها ذبح بشود، در ادامه گفت: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامه‌های بهداشتی، مراعات بشود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و منفعت گیری از دستکش، الزامی است.

مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و سپس از آن مصرف بشود. 

کاووسی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]