
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۶۷۱۶۵
تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ – ۲۲:۲۰
به نقل از بهداشت نیوز، آنتی اکسیدان حاضر در پیاز، کورستین، میتواند به گفتن یک ضد التهاب عمل کند که امکان پذیر به التهاب مری پشتیبانی کند.
ابراز هر گونه التهاب و تحریک مری به گفتن ازوفاژیت یا التهاب مری Esophagus Inflammation شناخته میبشود. این التهاب طبق معمول در جدارههای مری اتفاق میافتد و در صورتیکه درمان نشود میتواند مشکلات بلع، زخم مری، اسکار مری و بیماریهای معدهای برای بیمار تشکیل کند.
آنتی اکسیدان حاضر در پیاز، کورستین، میتواند به گفتن یک ضد التهاب عمل کند که امکان پذیر به التهاب مری پشتیبانی کند. با این حال، شواهدی نیز وجود دارد که مشخص می کند پیاز میتواند اثرات ناخوشایند رفلاکس معده را افزایش دهد و امکان پذیر سوزش سر دل و گاز را تشدید کند که امکان پذیر تأثیر منفی بر فعالیت مری شما داشته باشد.
اما برخی دیگر از کارشناسان نیز اعتقاد دارند: رفلاکس اسید شایع ترین علت بیماری التهاب مری است. پیاز اسفنکتر تحتانی مری را شل می کند و علترفلاکس اسید و بدتر شدن مری می بشود. به این علت افراد مبتلا به بیماریهای مری باید از خوردن پیاز خودداری کنند. اگر از التهاب مری رنج میبرید، خوردن پیاز خام پیشنهاد نمیبشود. علت آن این است که پیاز علتسوزش اپی گاستر و سوزش سر دل و اختلال در کارکرد اسفنکتر تحتانی مری در برخی افراد میبشود.
منبع: اطلاعات آنلاین
دسته بندی مطالب
[ad_2]