[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۶۷۳۱۴

تاریخ انتشار کردن: سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ – ۲۱:۲۰

به نقل از بهداشت نیوز، راحله زارع‌شاهی ــ دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان, درمورد سویا اظهار داشت: به‌علت شباهت ظاهری دانه سویا به لوبیا آن را لوبیای روغنی و یا لوبیای چینی نیز می‌نامند.

به‌حرف های وی در سرزمین چین زیاد زیاد از آن مصرف می‌شده و از نظر ترکیبات شیمیایی و ویتامین‌ها و مواد معدنی، دانه رسیده سویا نیز همانند دیگر حبوبات دارای مقدار مقداری کاروتن است و از نظر ویتامین Bکمپلکس غنی است و دارای مقدار مقداری ویتامین C نیز است. در سویا ویتامین‌های D و E و K نیز یافت شده است.

تسنیم نوشت: این دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفتن داشت: مصرف منظم و درازمدت فرآورده‏‌های سویا به مقدار محسوسی وضع خون اشخاصی را که مبتلا به کلسترول زیاد می باشند اصلاح می‏‌کند و در برخی موارد حتی مقداری از صدمه‌هایی را که بر تاثییر کلسترول به رگ‌های خونی داخل شده است از بین بردن و ترمیم می‌کند، نشانه‏‌های علمی فرد دیگر در دست است که سویا در تنظیم سطح انسولین قند خون و فعالیت روده‌‏ها برای دفع منظم پشتیبانی می‌کند و برای پیشگیری از انواع سرطان به‌خصوص سرطان معده زیاد مؤثر است. سویا همانند همه گیاهان هم‌خانواده خود برای سلامت کولون و تنظیم تخلیه و دفع زیاد سودمند است.

زارع‌شاهی در ادامه گفت: این گیاه سرشار از پروتئین و روغن است و به‌خاطر وجود ترکیبات شبه‌استروژنی می‌تواند جانشین مناسبی برای فراهم استروژن در زنان یائسه و این چنین پیشگیری از سرطان سینه در زنان جوان باشد. سویا در رژیم غذایی  مردم چین و ژاپن جایگاه مهمی دارد و همین قضیه علتکاهش ابراز سرطان سینه و پروستات و تصلب شرایین بین مردم این کشورها شده و به افزایش حافظه هم پشتیبانی می‌کند.

وی گفتن داشت: دانه‌های لوبیایی‌شکل سویا سپس از روغن‌کشی تحول شکل می‌دهد و به‌نادرست تفاله نامیده می‌بشود در حالی که دست‌مقداری از دانه کامل آن ندارد. می‌توانید سویا را همانند آجیل مصرف کنید و یا می‌توان جانشین بخشی از گوشت مصرفی روزانه خود کرد.

منبع: خبرآنلاین

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]