
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۷۸۹۳۰
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ – ۲۰:۲۷
به نقل از بهداشت نیوز فرقی ندارد که سیب زمینی به طور پخته، سرخ شده یا تنوری باشد. در هر صورت امکان پذیر بویی در آن وجود داشته باشد که شما از آن آگاه نباشید که نشان دهنده یک ماده خطرناک و کشنده است. به همین علت باید مواظب باشید که اگر سیب زمینی این بو را می داد از آن منفعت گیری نکنید، در غیر اینصورت شما را بیمار می کند.
اگر سیب زمینی بوی تلخی می داد آن را نخورید
سیب زمینی ها جزء خانواده خوراکی های خوشمزه می باشند که امکان پذیر داخل برخی از آن ها به طور طبیعی سم سولانین وجود داشته باشد. متخصصان بر این نظر می باشند که شما می توانید مقدار مقداری سولانین را بدون این که عکس العمل بسیاری داشته باشد مصرف کنید اما اگر این سم به شکل نامناسب در بدن ذخیره شده باشد، صدمه تشکیل می کند.
خوشبختانه دو علامت رایج برای این نوشته وجود دارد:این که سیب زمینی بوی تلخی بدهد یا پوست آن رگه های سبز داشته باشد. یقیناً پوست سبز به خودی خود زیان اور نیست و نشان دهنده کلروفیل است اما بعضی اوقات اوقات نشان دهنده وجود سم سولانین هم هست. سیب زمینی های خراب و فاسد گاز سولانین تشکیل می کنند که امکان پذیر فرد را بیمار کند.
خطر سم حاضر در سیب زمینی بد می بود
سطح بالای سولانین علتصدمه به سلامت می بشود. مصرف سیب زمینی که این ماده سمی در آن زیاد وجود داشته باشد، در عرض ۲۴ ساعت امکان پذیر فرد را داخل کما کند یا علتمرگ بشود که این آزمایش روی افراد بسیاری انجام شده است و مشاهده شده که آن ها علامت هایی همانند استفراغ، اسهال، درد شکم و در موارد شدیدتر افسردگی و مشکلات سیستم عصبی مرکزی دارند.
علت تشکیل سم و بوی بد سیب زمینی
علت این تحول، مشکلات نگهداری از سیب زمینی است. مطالعات نشان می دهد که مشکل وقتی تشکیل می بشود که سیب زمینی زمان زمان طویل در معرض نور باشد. نور فلورسانس یا نور طبیعی این مشکلات را افزایش می دهد. بعد بهتر است آنها را داخل یک کیسه بگذارید و داخل کابینت نگهدارید تا در برابر نور زیاد نباشد و در کل آن ها را در محل تاریک و خنک قرار دهید. اگر سیب زمینی شما رگه های سبزی داشت آن ها را دور بریزید. یقیناً برداشتن تکه های سبز و پختن سیب زمینی، احتمالا مقداری از سموم آن را از بین ببرد اما راه خوبی برای جلوگیری از بیماری نیست.
خطر نگهداری طویل زمان سیب زمینی
نگهداری طویل زمان سیب زمینی علتصدمه خواهد شد. نگه داشتن سیب زمینی در محیط تاریک کار درستی است اما اگر آن را زیاد طویل نگهدارید، خطرات بسیاری برای سلامتی دارد و کیفیت آن کم شدن می کند و حالت خوبی نخواهند داشت و امکان پذیر خراب شوند که در این چنین حالتی باید بدون شک آن ها را دور بیندازید.
منبع: ایسنا
دسته بندی مطالب
[ad_2]