[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۷۹۹۳۰

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ – ۱۰:۰۰

به نقل از بهداشت نیوز، شربت گل‌محمدی جایگزینی سالم برای نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های صنعتی است و به از بین بردن عطش در وعده افطار پشتیبانی می‌کند

نام: شربت گل محمدی

آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد ملزوم:

گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم

شکر: ۲ لیوان

جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری

آب: ۴ لیوان

نحوه تهیه:

۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.

۲. سپس از جوشیدن و خارج‌شدن عصاره گل‌ها در آب، آن را از صافی رد کنید.

۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.

۴. هنگامی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. سپس از سردشدن در لیوان‌های مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.

مسئله: در مرحله ردکردن از صافی، گل‌ها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ می‌بشود.

منبع: همشهری آنلاین

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]