[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۷۸۳۱۶

تاریخ انتشار کردن: جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ – ۱۹:۲۸

به نقل از بهداشت نیوز الگوهای غذایی مردم تحول کرده و با افزایش آگاهی در رابطه کلسترول و آشکار شدن ربط مستقیم آن با رژیم غذایی نگاه‌ها به سمت محصولات غذایی مرتبط با افزایش کلسترول چرخش اشکار کرده. یکی از این محصولات که به طور بالقوه در افزایش کلسترول تاثییر دارد، کره است.

 جایگزینی کره با انواع محصولات روغنی مغذی می‌تواند مصرف چربی‌های اشباع شده را افت دهد، تنوع چربی های سالم را در رژیم غذایی شما افزایش دهد و ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر بیشتری را به بدن‌تان داخل کند. چه به جستوجو گزینه‌های گیاهی باشید، از جانشین‌های بدون لاکتوز گرفته تا گزینه‌های غنی از مواد مغذی، جایگزینی برای هر ترجیح و دستور غذایی وجود دارد. در این نوشته نگاهی کرده‌ایم به تعدادی از این جانشین‌های مهم.

روغن زیتون

روغن زیتون جانشین کره برای سلامت قلب به خصوص در پخت و پز است، این روغن سرشار از چربی‌های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان‌ها، از سلامت قلب و عروق حمایتمی‌کند و التهاب را افت می‌دهد. روغن زیتون فوق بکر در غذاهای خوش طعم و سالاد ، به خوبی عمل می‌کند. یقیناً این نوع روغن زیتون احتمالا با ذائقه ما ایرانی‌ها جور نباشد به همین علت بهتر است از روغن زیتون تصفیه شده بدون بو منفعت گیری کنیم. در زمان طبخ غذا به ازای هر ۱ فنجان کره، سه چهارم فنجان روغن زیتون را جانشین کنید.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یک جانشین گیاهی برای کره با طعم منحصر به فرد است. سرشار از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) است که امکان پذیر انرژی و  متابولیسم را افزایش دهد. روغن نارگیل که در دمای اتاق جامد است، بافت کره را پیروی می‌کند و می‌توانید آن را به مقدار مساوی با کره برای پخت جانشین کنید.

آووکادو

این میوه یک جانشین کره غنی از مواد مغذی است که سرشار از چربی‌های تک غیراشباع، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی سودمند برای قلب است. آووکادوی له شده به خوبی روی نان تست یا در دستور پخت‌هایی همانند براونی و مافین پخش می‌بشود. کره را با مقدار مساوی آووکادو جانشین کنید و مواد مایع را مقداری به آن اضافه کنید تا قوام آن نگه داری بشود.

کره آجیل

کره‌های بادام، بادام زمینی یا کره بادام هندی، جایگزینی خامه‌ای و خوش طعم برای کره می باشند. آن‌ها سرشار از چربی‌های سالم، پروتئین و مواد مغذی الزامی همانند ویتامین E و منیزیم می باشند. کره‌های آجیلی برای پخش کردن روی نان، افزودن به اسموتی‌ها یا پخت کوکی‌ها ایده آل می باشند. از آن‌ها به همان مقدار کره به گفتن یک جانشین منفعت گیری کنید و از طعم متمایزشان لذت ببرید.

ماست یونانی

این ماست یک جانشین کم چرب و پروتئین بالا برای کره در پخت است. رطوبت، لطافت و مقداری رنگ به دستور غذاها اضافه می‌کند. بسته به ترجیحات غذایی شما می‌توان از انواع پر چرب یا کم چرب آن منفعت گیری کرد. نیمی از ماست یونانی را در دستور غذا با کره جانشین کنید تا در عین حال مقداری چربی برای بافت نگه داری بشود.

سس سیب

این سس یک جانشین کره کلاسیک در پخت، به اختصاصی برای کیک، کلوچه و کلوچه است. این ماده چربی را افت می‌دهد و در عین حال شیرینی و رطوبت طبیعی را اضافه می‌کند. سس سیب شیرین نشده بهترین انتخاب برای جلوگیری از تحول طعم و مزه در دستور پخت شما است. سس سیب را به همان اندازه کره جانشین کنید.

موز

موز له شده یکی دیگر از جانشین‌های میوه‌ای برای کره است که شیرینی طبیعی، رطوبت و بافت خامه‌ای را فراهم می‌کند. این میوه سرشار از پتاسیم، فیبر و ویتامین است. از موز رسیده در دستور العمل‌هایی همانند پنکیک یا کلوچه منفعت گیری کنید. موز له شده را با مقدار مساوی کره جانشین کنید.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]