[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۶۵۱۸۹

تاریخ انتشار کردن: پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ – ۲۰:۱۷

به نقل از بهداشت نیوز روزهای گرم و سلامت روده شما به هم مرتبط می باشند. هنگامی که بدن شما با گرمای بیشتر از حد روبه رو می بشود، امکان پذیر ناچار شوید با مسائلی همانند کم آبی و مشکل هضم دست و پنجه نرم کنید. به همین علت الزامی است که به رژیم غذایی خود اهمیت دهید. باید به جستوجو غذاها و نوشیدنی هایی با خاصیت هضم کننده و خنک کننده باشید. اما بهترین نوشیدنی های روزهای گرم برای هضم غذا کدامند؟

روزهای گرم سال چطور بر سلامت روده شما تأثیر می‌گذارد؟

گرما تغییری را در برنامه های روزانه، رژیم غذایی و شیوه زندگی کلی ما نشان می دهد که بر سلامت روده ما تأثیر می گذارد. در اینجا نحوه ربط این دو آمده است:

۱. کم‌آبی بدن

گرما خطر کم آبی بدن را به علت افزایش تعریق که یک فرآیند طبیعی خنک کننده بدن است، افزایش می دهد. مانوی لوهیا، متخصص تغذیه، می گوید: کم آبی به طور قابل توجهی بر دستگاه گوارش تأثیر می گذارد و تبدیل افت تشکیل بزاق می بشود که برای هضم اولیه کربوهیدرات ها الزامی است. این چنین، جذب آب در روده بزرگ برای نگه داری مایعات بدن افزایش می‌یابد که تبدیل سفت‌تر شدن مدفوع و یبوست احتمالی می‌بشود که نیاز به نگه داری هیدراتاسیون برای فرآیندهای گوارشی صاف را برجسته می‌کند.

۲. تحول رژیم غذایی

گرما زیاد تر علتافزایش مصرف نوشیدنی‌های سرد، بستنی‌ها و به گمان زیادً غذاهای فرآوری‌شده زیاد تر می‌بشود که می‌تواند مقدار بیشتری قند و چربی را داخل رژیم غذایی کند. این متخصص می گوید که این تغییرات می تواند به طور نامطلوبی بر تنوع و اعتدال میکروبیوتای روده تأثیر بگذارد که با ناراحتی گوارشی و اختلال در جذب مواد مغذی مرتبط است.


سخن بگویید در رابطه هیدراتاسیون بدون آب ناقص است، اما یقین شوید که آب گرم بنوشید حتی اگر تابستان است. بر پایه مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۵ در مجله اروپایی تحقیقات دارویی و پزشکی انتشار شد، نوشیدن آب گرم در صبح می‌تواند به تجزیه سریع تر غذاها پشتیبانی کند و هضم را آسان‌تر کند.

در اینجا دستور العمل هایی از نوشیدنی های غنی از مواد مغذی و آبرسان وجود دارد که می توانند سلامت گوارشتان را در روزهای گرم نگه داری کنند.

۱- نوشیدنی انبه

مواد ملزوم:

۲ عدد انبه خام

۲ قاشق چایخوری پودر زیره بو داده

یک مشت برگ نعنا

نمک برای طعم دادن

۱ فنجان آب

روش تهیه:

انبه را بجوشانید، پوست آن را بگیرید و تفاله آن را بردارید.

تفاله را با آب، زردچوبه، پودر زیره، نمک و نعناع مخلوط کرده سپس سرو کنید.

این نوشیدنی آبرسانی می کند و الکترولیت های از دست رفته از طریق عرق را مجدد پر می کند. به حرف های لوهیا، پالپ خام انبه به هضم غذا پشتیبانی می کند، در حالی که زیره به گفتن یک عامل خنک کننده

عمل می کند.

۲. دوغ

مواد ملزوم:

۱ لیوان ماست

۳ لیوان آب

۲ قاشق چایخوری پودر زیره برشته

یک مشت برگ نعنا

نمک

روش تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کرده و سرو کنید.

دوغ یک منبع مهم در خانواده های هندی است، منبع عالی پروبیوتیک ها است. ادویه های اضافه شده و نعناع به هضم پشتیبانی می کند.

۳. آب هندوانه نعناعی

مواد ملزوم:

۲ فنجان مکعب هندوانه

۱۰ برگ نعناع

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۱ فنجان آب نارگیل

روش تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی به دست آید سپس سرو کنید.

هندوانه زیاد تر از آب راه اندازی شده است که انتخابی عالی برای هیدراتاسیون است. نعنا حاوی منتول است که خاصیت ضد اسپاسم بر روی عضلات دستگاه گوارش دارد و ناراحتی گوارشی را افت می دهد.

۴. نوشیدنی سم‌زدای سبز

مواد ملزوم:

۱ فنجان اسفناج

۱ عدد سیب ورقه شده

½ لیمو (آب گرفته)

۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

۱ فنجان آب

روش تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشود سپس سرو کنید.

سبزیجات برگ‌دار همانند اسفناج سرشار از منیزیم است که یک ملین طبیعی است، در حالی که سیب فیبر محلول دارد و به منظم بودن روده پشتیبانی می‌کند. اسیدیته آب لیمو می تواند غذا را تجزیه و به هضم غذا پشتیبانی کند.

۵. نوشیدنی ریحان آناناس

مواد ملزوم:

۲ فنجان تکه های آناناس

۱۰ برگ ریحان

۱ فنجان آب

روش تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشود سپس سرو کنید.

آناناس حاوی بروملین است، آنزیمی که به هضم پروتئین، افت نفخ و ترقی سلامت روده پشتیبانی می کند. ریحان دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند از فلور روده سالم حمایتکند.

منبع: همشهری آنلاین

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]