ماسک در پاسخ به یک سوال توضیح داد که عملکرد دکمه بلاک تنها مانع از تعامل مستقیم با آن حساب کاربری می‌شود و دیگر مانع از دیدن محتوای عمومی نیست.

پیش از این تغییر، با مراجعه به پروفایل فردی که شما را بلاک کرده بود، پیام شما بلاک شده‌اید نمایش داده می‌شد و دسترسی به پست‌ها، پاسخ‌ها، رسانه‌ها، لیست دنبال‌کنندگان و دنبال‌شدگان کاملا مسدود بود.

به گزارش وب‌سایت ورج، دلیل این تغییر در سیستم بلاک این است که کاربران همچنان می‌توانستند با استفاده از حساب‌های دیگر یا بدون ورود به سیستم، پست‌های کاربری که آن‌ها را بلاک کرده را مشاهده کنند.

ماسک در چندین مورد قبلی مخالفت خود با دکمه بلاک را اعلام کرده بود. او در سال گذشته این قابلیت را بی‌معنی توصیف کرد و پیشن‌هاد داد که به جای بلاک، از ویژگی می‌وت برای عدم دیدن محتوای ناخواسته استفاده شود.

[elementor-template id="3371"]