
[ad_1]
کد خبر: ۲۵۷۵۳۳
تاریخ انتشار کردن: دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ – ۱۶:۲۳
به نقل از بهداشت نیوز، متخصص تغذیه ورژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهدبهشتی او گفت: یکی از باورهای غلطی که بین افراد مبتلا به دیابت نقل شده است این است که مصرف آب لیموی تازه علتافزایش قند افراد مبتلا به دیابت می بشود و نباید منفعت گیری بشود.
دکتر گلبن سهراب در او گفت وگو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که یک لیموترش کامل ۲۹ کیلوکالری انرژی دارد و فقط ۶ گرم قند دارد اظهار کرد: لیموترش منبع ویتامینC ،اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.
او گفت: فیبر مواد غذایی علتمی بشود قند خون سپس از مصرف آن ماده غذایی زیاد بالا نرود و در عین حال اندیس گلایسمی آب لیمو ترش بالا نیست، یعنی سپس از مصرف آن قند خون با شیب تند بالا نمی رود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به این که وجود پتاسیم و ویتامین C در آب لیمو ترش تازه در افت فشارخون نقش دارد افزود: با دقت به این که افراد مبتلا به دیابت زیاد تر از افراد معمولی مستعد افزایش فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی می باشند مصرف آب لیموی تازه در حد یک چاشنی در کنار غذا می تواند در پیش گیری از ابراز فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی نقش موثری داشته باشد.
وی اصرار کرد: ویتامین C حاضر در لیموترش تازه در سنتز کلاژن نقش دارد و می تواند در استحکام دیواره رگها و پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی نقش داشته باشد این چنین سیترات پتاسیم حاضر در آب لیموترش تازه مانع راه اندازی سنگ های کلیوی می بشود، به این علت مصرف آن به این دسته از بیماران هم پیشنهاد می بشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با گفتن این که مصرف آب لیمو همراه غذا علتجذب بهتر آهن می بشود اصرار کرد: آب لیمو برای افراد مبتلا به کم خونی فقر آهن هم زیاد سودمند است.
[ad_2]
منبع