
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی
کد خبر: ۲۵۸۵۰۷
تاریخ انتشار کردن: چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ – ۱۴:۴۶
به نقل از بهداشت نیوز، ویتامینها،فیبر، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای الزامی در تعداد بسیاری از میوهها میتوانند به بهبود سلامت پشتیبانی کنند و خوردن میوه ها و سبزیجات امکان پذیر فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.
نتایج یک مطالعه مشخص می کند که خوردن میوه میتواند به پیشگیری از دیابت پشتیبانی کند.با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر پایه آن برنامه ریزی کنید.
مقدار قند حاضر در همه میوهها یکسان نیست و برخی از آنها به طور قابلتوجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.
میوه های پر قند عبارت هستند از:
هندوانه
موز بیشتر از حد رسیده
آناناس
خوردن این میوه ها برای افراد دیابتی تا این مدت بی خطر است و نیازی به حذف آنها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آنها آگاه باشید و بر پایه آن برنامهریزی کنید.
در حالی که این میوه ها سرشار از کربوهیدرات می باشند، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی نیز می باشند. برتری دادن به میوه ها به گفتن منبع کربوهیدرات می تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت پشتیبانی کند.
منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) گفتن میکند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به شدت سطح قند خون فرد را افزایش میدهد.
برخلاف خوردن میوههای تازه که حاوی فیبر می باشند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که میتواند به شدت قند خون فرد را افزایش دهد.
یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوههای تازه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد افت می دهد. محققان این چنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوههای تازه میخورند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می باشند.
افراد این چنین میتوانند میوه های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، یقیناً به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.
ترکیب میوه های خشک با آجیل نیز می تواند به مدیریت قند خون پشتیبانی کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می کنند و می توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.
در مطالعهای محققان ربط مثبتی بین مصرف آجیل و میوههای خشک و پیشگیری از دیابت نوع ۲ اشکار کردند. با دقت به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوههای خشک از نظر حجم نسبت به میوههای تازه غلظت قند زیاد بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تایید میکند که خوردن میوه های خشک در حد متعادل میتواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.
این میوه های خشک قند بالایی دارند:
زردآلو
آناناس
کشمش
نتایج مطالعات مشخص می کند افراد باید به جستوجو افت دیگر کربوهیدراتها از رژیم غذایی خود باشند و میوه ها را به گفتن بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع