[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سودو تکنولوژی

کد خبر: ۲۷۸۸۷۲

تاریخ انتشار کردن: یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ – ۲۰:۲۳

به نقل از بهداشت نیوز نوشیدن آب از ظروف سفالی چیز جدیدی نیست و قبل از ساخت دستگاه های تصفیه و فیلترها، آب در ظروف بزرگ، سطل ها یا پارچ های سفالی ذخیره می شد. آب ذخیره شده در این ظروف خنک، اسایش قسمت و کاملا سالم می بود و خنک شدن آب به علت تبخیر آن از طریق بافت متخلخل کوزه صورت می گرفت و مزایا بسیاری داشت که دانستنش خالی از لطف نیست، به همین علت در این قسمت به مزایای نگه داری آب در ظرف سفالی می پردازیم.

بهبود متابولیسم بدن

سیستم متابولیسم طبیعی بدن با نوشیدن آب در ظروف سفالی تحکیم می بشود چون این آب با هیچ یک از اجزای شیمیایی تماس ندارد.آب ذخیره شده در کوزه سفالی می تواند سطح تستوسترون در بدن را ثابت نگه دارد و به بهبود متابولیسم بدن بدون وجود ماده شیمیایی همانند BPA که جهت درون ریزی غدد می بشود، پشتیبانی کند.

سودمند برای گلو

نوشیدن آب خنک زیاد دلپذیر است و تشنگی را به بهترین شکل از بین بردن می کند. در طول تابستان عموم افراد به نوشیدن آب سرد از یخچال تمایل دارند که تحول ناگهانی دمای آب داخل یخچال می تواند علتمشکلات گلو بشود بعد به جای آن، تلاش کنید از کوزه یا پارچ های سفالی آب بنوشید.

خنک سازی طبیعی آب

برای خنک شدن آب، بطری های آب را داخل یخچال می گذاریم اما به جای آن می توان از ظروف سفالی منفعت گیری کرد تا تفاوت در خنکی را حس کنید. نگهداری آب در سفال، علاوه بر مزایایی که دارد به خنک سازی آب پشتیبانی می کند چراکه در یخچال آب سرد می بشود اما در سفال کاملاً خنک است.دیواره های کوزه ها از جنس سفال و خاک رس می باشند و همیشه نم و مرطوب می باشند، مولکول های آب دیواره های کوزه برای تبخیر شدن گرمای آب داخل کوزه را می گیرند و علتخنک شدن آب داخل کوزه می شوند.

خاصیت قلیایی

ماهیت قلیایی ظروف سفالی ناشناخته نیست و یک ظرف سفالی به بهترین شکل میتواند اعتدال pH آب را نگه داری کند. اگر آب دارای محتوای اسیدی باشد، با خاصیت قلیایی سفال متعادل می بشود و مشکلات ناشی از معده و اسید آن را بهبود می بخشد.

حذف سختی آب و گوارا شدن آن

دیواره های سفالی کوزه مواد و یونهای حاضر در آب را جذب می کنند . خاک رس(دیواره های کوزه سفالی)، عمل حذف سختی آب را انجام می دهد و یونهای کلسیم را جذب خود کرده و یون های سدیم را بعد می دهد و به همین خاطر آب گواراتر می بشود.

احتمالا ندانید اما ظروف سفالی خاصیت درمانی دارند چون خاک رسی که برای ساخت آنها منفعت گیری می بشود، دارای انواع مختلفی از مواد معدنی و انرژی الکترومغناطیسی است. مواد معدنی ذخیره شده در آب کوزه، به نگه داری مقدار مناسب گلوکز بدن پشتیبانی می کند و از گرمازدگی بدن، اسهال و کم آبی در فصل تابستان جلوگیری می کند. بعد هنگامی آب را در کوزه ذخیره و سپس می نوشید مزایا آن به بدن منتقل می بشود.

بهبود برخی از بیماری ها

نوشیدن آب حاضر در کوزه های سفالی جهت تسکین درد های مفصلی و جدا ساختن چربی ها و دفع سم های حاضر بر روی دیواره های معده می بشود و اسایش بسیارخاصی به شما می دهد. آب کوزه با خاک رس قلیایی عکس العمل نشان داده و به نگه داری اعتدال pH آب در بدن و تسکین دردهای معده پشتیبانی می کند.

عدم وجود مواد شیمیایی سمی

یکی از بزرگترین مزایای نوشیدن آب از ظروف سفالی این است که هیچ ترسی از مواد شیمیایی سمی حاضر در آن وجود ندارد در صورتیکه ماده شیمیایی سمی قوی در بطری های پلاستیکی جهت اختلال غدد درون ریزشده که در رابطه ظروف سفالی این این چنین نیست.

جلوگیری از گرما زدگی

آفتاب زدگی در ماه های سوزان تابستان کاملاً معمول است. نوشیدن آب از کوزه یا پارچ های سفالی می تواند تا حد بسیاری به مقابله با این مشکل پشتیبانی کند چون آب ذخیره شده در سفال غنی از مواد مغذی – ویتامین ها و مواد معدنی است و سطح گلوکز بدن نیز با این آب نگه داری می بشود.

طبیعت متخلخل

تخلخل ظروف سفالی ناشناخته نیست و تبخیر از لحظه ذخیره آب در ظرف سفالی اغاز و این تبدیل خنک شدن آب درون کوزه می بشود و این خاصیت متخلخل خاک رس مزایا و مزایای بسیاری برای سلامت بدن دارد.

سازگار با محیط زیست

گزینه های سازگار با محیط زیست در همه عرصه های زندگی زیاد موثر است. اکنون زیاد تر ما آب را در بطری های پلاستیکی نگهداری و ذخیره می کنیم و می دانیم پلاستیک به راحتی تجزیه نمی بشود، علاوه بر این حاوی مواد شیمیایی سمی زیان اور است و با منفعت گیری ی بی رویه از آنها میلیون ها تن زباله پلاستیکی تشکیل و قسمت زیاد مقداری از آن بازیافت می بشود. کوزه های سفالی گزینه طبیعی ،ارگانیک و سازگار با محیط زیست می باشند.

بهبود کیفیت آب

نگه داری آب در کوزه سفالی جهت می بشود دیواره های سفالی ناخالصی های آب را جذب کرده و کیفیت آب درون آن بهبود یابد اما نگهداری آب در کوزه به طور دقیق و آن طوری که مردم فکر می کنند به طور ۱۰۰% آب را تصفیه نمی کند.

ارزان تر از بطری های پلاستیکی

کوزه های سفالی اگر مرتب به درستی تمیز و نگهداری شوند، می توانند سال به سال مجدد مورد منفعت گیری قرار بگیرند. در واقع، تمیز کردن آنها قضیه سختی نیست و این ظروف در صورت نگهداری صحیح با دوام و کاملاً مناسب و نسبت به بطری های پلاستیکی ارزان تر می باشند.

دانستنی های سودمند درمورد کوزه سفالی

کوزه ای را بخرید که از جنس خاک رُس و دارای دیواره های نه ضخیم و نه نازک باشد چون دیواره ها آب را بیشتر از حد تراوش کرده بیشتر از حد ضخیم آب را تراوش نمی کنند.

کوزه بدون لعاب و خام تهیه نمایید، در صورت خرید کوزه دارای لعاب هیچ فرقی بین آن کوزه و یک ظرف پلاستیک نیست.

بعد از خرید کوزه را شسته و مقداری آب در داخل آن ریخته و بعد از یک ساعت آن را خالی نموده و سپس از آن منفعت گیری نمایید.

برای تصفیه آب کوزه به طور ۱۰۰% شما نیاز به یک کوزه بزرگ برای مثال ۴۰ لیتری دارید. این کوزه را پر کرده و بر روی کوزه فرد دیگر بگذارید تا آب تراوش شده از آن مستقیما به داخل کوزه پایینی بریزد . آبی که در کوزه دوم وجود دارد، آب تصویه شده است.

منبع: ایسنا

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات فناوری

مقالات آموزشی

مقالات سلامتی

[ad_2]